Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


The Sims 3™ Nemzedékek*

pcg_sims_3_kiegeszito_nemzedekek.jpg  megjelent!

Simjeid most különleges élmények egész sorát élhetik át! Csodálkozz rá a világra határtalan képzelőerővel megáldott gyerekként, majd éld át a drámai kamaszéveket! Tapasztald meg a felnőttkor bonyolult és olykor ember próbáló valóságát, és élvezd ki a felnőtté válás minden előnyét! Új opciók és lehetőségek egész garmadája gondoskodik arról, hogy simed minden életszakaszában még teljesebb életet élhessen.  The Sims 3 Nemzedékek ünnepélyes és drámai pillanatok, valamint új kreatív lehetőségek sokaságát kínálja, sok-sok kellemes órát ígérve a játékosok minden korosztályának.

LEGFONTOSABB ÚJDONSÁGOK


· Minden simkorosztályra új lehetőségek várnak! A gyerekek lombházakban bandázhatnak a barátaikkal, a kamaszok csínytevésekkel és tréfákkal tehetik próbára a nagyok tűrőképességét, a felnőtteket pedig elkaphatja a kapuzárási pánik. És ez még csak a kezdet!

· Az új bulik minden életszakaszt még szórakoztatóbbá varázsolnak, legyen bár szó a szülők távollétében rendezett féktelen kamaszbulikról, érettségi bankettekről vagy fergeteges, hét országra szóló lagzikról.

· Még szórakoztatóbb a játék, ha napvilágra kerülnek asötét kis titkok, a túl jól sikerült legénybúcsútól a leromlott osztályzatokig és a helybéli simek hűtlenségéről szóló pletykákig!

· Simjeidet új kreatív lehetőségek egész sora várja: izgalmas kísérleteket végezhetnek a kémikus készletekkel; saját filmeket készíthetnek, amelyeket aztán megnézhetnek otthon a tévéjükön; és az új jelmezeknek köszönhetően űrhajósként, dinoszauruszként és hercegnőként járhatnak-kelhetnek. És itt még nincs vége!

Az új lehetőségek, bulik és drámai események minden eddiginél élesebben megmaradnak majd simjeid emlékezetében az emlékek új rendszerének segítségével, amely nyomon követi az élet nagy pillanatait, és lehetővé teszi, hogy megoszd azokat Facebookon vagy Sims oldaladon.