Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


The Sims™ 3 Padlógáz Cuccok*

26581b.jpg


 


Csatold be a biztonsági övedet, engedd le az ablakokat, és már indulhatsz is meghódítani az országutat! A The Sims Studio ma bejelentette, hogy megkezdődött a The Sims 3 Padlógáz Cuccok csomag fejlesztése. A játék idén ősszel kerül a boltok polcaira világszerte, és digitális letöltésként is megvásárolható lesz a www.TheSims3.com
oldalon.
 
The Sims 3 Padlógáz Cuccok a sorozat első olyan darabja, amelyet egy az egyben a járműveknek és a sebesség szerelmeseinek szenteltek. A játék négy izgalmas, új szubkultúrával ismerteti meg a játékosokat, akik elmerülhetnek a versenyzés, a titkok, a rockabilly és a klasszikus fényűzés világában.
 
Az új stílusok mindegyike egyedi használati tárgyak széles választékát kínálja – halmozd el simjeidet a legújabb divat szerinti ruhákkal, bútorokkal és álomjárgányokkal! Megépítheted neki álmaik garázsát is, amelyben leparkolhatják lélegzetelállító hot rodjukat, profi versenyverdájukat vagy menő motorkerékpárjukat. Vásárolj nekik szponzormatricákkal televarrt versenyoverallt, autót ábrázoló neondíszt, trófeaszekrényt, munkapadokat, szerszámosládát, és így tovább!
 
Ajándékozd meg őket az autóval, amelyről egész életükben álmodtak, és a hozzá kapcsolódó életstílussal! A The Sims 3 Padlógáz Cuccok a benned lakó autórajongót kényezteti. 

 

Forrás: EA